Trabzon'da rekor çalışma!

Trabzon tarihinde yollarda en fazla asfalt ve beton çalışmasının geçen yıl gerçekleştirildiği bildirildi.   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Mayıs 2015'in ilk haftasından itibaren yol çalışmalarına ba

Trabzon'da rekor çalışma!
Trabzon tarihinde yollarda en fazla asfalt ve beton çalışmasının geçen yıl gerçekleştirildiği bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Mayıs 2015'in ilk haftasından itibaren yol çalışmalarına başlayan ekiplerinin, sezon öncesinde belirlenen asfalt ve betonlama hedefinin üzerine çıktığını ifade etti.
Türkiye'nin en uzun yol ağına sahip ilinin Trabzon olduğunu anımsatan Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

"İl genelindeki yol sorunlarını tamamen ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. 2015 yılında il genelinde yollara 307 bin 723 ton asfalt, 123 bin metreküp beton serdik. Bu, Trabzon tarihinde bir yıl içinde yapılmış olan en fazla yol asfalt ve betonlama çalışmasıdır. Trabzon'da önceki yıllarda bu boyutta asfalt ve betonlama çalışması gerçekleştirilmemiştir. Bu şekilde her yıl daha da artan bütçelerle gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Trabzonumuzda yol sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz."

Gümrükçüoğlu, ekiplerin yol bakım ve onarım çalışmalarına hava şartları uygun olduğu sürece devam edeceklerini kaydetti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler