Trabzon'da polislerin izinleri iptal

Haber61 – Haber Servisi – Şanlı Urfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen canlı bomba olayından sonra İçişleri bakanlığı Türkiye genelinde görev yapan polislerin yıllık izinlerini iptal etti. Edinilen bilgiye göre; Yüksek Terör riski nedeni ile Emniyet Genel

Trabzon'da polislerin izinleri iptal

Haber61 – Haber Servisi – Şanlı Urfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen canlı bomba olayından sonra İçişleri bakanlığı Türkiye genelinde görev yapan polislerin yıllık izinlerini iptal etti. Edinilen bilgiye göre; Yüksek Terör riski nedeni ile Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığının hazırlamış olduğu rapor ile polis teşkilatında izinler ikinci bir emre kadar durduruldu. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerde 24 saat esasına göre mesai saatlerinde esneklik ola bileceği yönünde teşkilata emir verildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler