Trabzon'da özel hastane kapanıyor mu?

Haber61 – Haber Servisi –Trabzon’da özel bir hastanenin zor günler geçirdiği öğrenildi.Edinilen bilgiye göre;Trabzon'da bulunan ve geçtiğimiz yıl hizmete giren Özel Hastanenin bir süredir doktor, hemşire ve işçilerin maaşlarını ödeyemediği iddia ediliyord

Trabzon'da özel hastane kapanıyor mu?

Haber61 – Haber Servisi –

Trabzon’da özel bir hastanenin zor günler geçirdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre;Trabzon'da bulunan ve geçtiğimiz yıl hizmete giren Özel Hastanenin bir süredir doktor, hemşire ve işçilerin maaşlarını ödeyemediği iddia ediliyordu.

Bugünde gelen bir diğer iddia ise hastanenin ne kadar zor durumda olduğunu gösterdi. İddiaya göre hastanede çalışanlar 3 aya yakın süredir maaşlarını alamamakla birlikte, doktorlardan bir çoğu da görevlerini bırakmaya başladı.

Zor durumda kalan hemşirelerin tamamına yakını ise maaş yerine avanslarla tarih verilerek elde tutulmaya çalışıldığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem