Trabzon'da LYS Heyecanı

Başkan Gümrükçüoğlu, sabahın erken saatlerinde Bahçecik Mahallesi'nde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Affan Lisesi ve Zehra Kitapçıoğlu Orta Okulu'nu ziyaret ederek Lisans Üstü Yerleşme Sınavı'na (LYS) giren öğrencilere başarılar diledi. Başkan Gümrükç

Trabzon'da LYS Heyecanı
Başkan Gümrükçüoğlu, sabahın erken saatlerinde Bahçecik Mahallesi'nde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Affan Lisesi ve Zehra Kitapçıoğlu Orta Okulu'nu ziyaret ederek Lisans Üstü Yerleşme Sınavı'na (LYS) giren öğrencilere başarılar diledi. Başkan Gümrükçüoğlu ziyaretinde dışarıda dua edip heyecanla çocuklarının çıkmasını bekleyen velilerle sohbet ederek kandillerini kutladı. Gümrükçüoğlu, "Yarının Türkiye'sini idare edecek olan gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların başarılı birer nesil olarak yetişmesi hepimizin temennisidir. İnşallah tüm gençlerimiz hedeflediği bölümlere yerleşir ve siz velilerimizi de mutlu ederler " dedi.
 
Başkan Gümrükçüoğlu, ziyaretlerinde okul yönetimleriyle de görüşerek belediyeden bir istekleri olup olmadığını sordu. Okul idaresinin taleplerini dinleyen Gümrükçüoğlu, sorunların çözümü için elinden gelen gayreti göstereceği sözünü verdi. Gümrükçüoğlu, ziyaretinde her zaman olduğu gibi çocukları da unutmayarak yanında getirdiği oyuncakları çocuklara hediye etti.
 
20130623aw000318_03.jpg
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, LYS'ye giren tüm öğrencilere başarılar dileyerek, "Sınav öncesi öğrencilerimizi ve velilerini ziyaret ederek kendilerine başarılar diledik. Allah'ın rahmetinin sağnak sağnak yağdığı ve yapılan her duaya icabet edildiği bu kutlu gecede çocuklarımızın başarısını Cenabı Allahtan niyaz ediyoruz. İnşallah gönüllerinden geçen bölümleri kazanır ve hayalini kurdukları mesleği icra ederler. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin başarısı bizleri çok mutlu eder. Onların yetişmesinde emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerinde ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem