Trabzon'da koordinasyon kurulu toplandı!

2014 Yılı İl Koordinasyon Kurulu ekim ayı toplantısı Vali Öz Başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile koordinasyon kurul

Trabzon'da koordinasyon kurulu toplandı!

2014 Yılı İl Koordinasyon Kurulu ekim ayı toplantısı Vali Öz Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile koordinasyon kurulu üyeleri katıldı,

İlimizdeki yatırımlarla ilgili genel bir değerlendirmenin yapıldığı, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu gerektiren hususların ele alındığı toplantıda Vali Öz, “Amacımız kamu yatırımlarının, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılmasıdır.  Açık şeffaf ve hesap verilebilirlilik esasına göre hizmetlerimizi yürütmenin gayreti içersindeyiz” dedi.

Vali Öz, 24 yatırımcı kuruluşla, 13 ana sektörde 7.9 milyar lira proje bedelli yatırımın sürdürülmekte olduğunu hatırlatarak, “Bu projelerin toplam sayısı 537’dir. 2014 yılı eylül ayı sonu itibariyle 975 milyon lira ödenek tahsis edilmiş olup bunlardan 561 milyon lirası harcanmıştır. Nakdi gerçekleşmemiz yüzde 58, fiziki gerçekleşmemiz de yüzde 66’dır. Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak kamu yatırımlarımızı zamanında bitirip vatandaşın hizmetine sunacağız” diye konuştu.  

Kurulun bundan sonraki bölümünde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm yatırımcı kuruluşlar sunumlarını gerçekleştirerek koordinasyon gerektiren konular masaya yatırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem