Trabzon'da konsolos 2. kez şansını deneyecek!

Haber61/Haber Servisi Zeyyat Kafkas milletvekili aday adayı oldu. Önce şehitleri anarken terör olaylarını kınadı.  Estonya Cumhuriyeti’nin Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt illerinin Fahri Konsolosu iş adamı Zeyyat Ka

Trabzon'da konsolos 2. kez şansını deneyecek!

Haber61/Haber Servisi

Zeyyat Kafkas milletvekili aday adayı oldu. Önce şehitleri anarken terör olaylarını kınadı. 

Estonya Cumhuriyeti’nin Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt illerinin Fahri Konsolosu iş adamı Zeyyat Kafkas, son seçimlerde AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmuş fakat listeye girememişti. 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde yeniden milletvekili aday adayı olma kararı aldı. Bu nedenle bugün Zorlu Grand Otel’de basın mensuplarıyla buluşan Kafkas, yeniden Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Başarı tüm ulusun, azim ve inancıyla çabasını birleştirmesi sonucu kazanılabilir” sözünü hatırlattı.  

12-022.jpg

Bu sözü söyledikten sonra ilginç mesajlar veren Kafkas, “Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözü tamda ihtiyacımız olan bir kararlılıktır. Net olarak ifade etmek isterimki; Bugün Türkiye’de bir koalisyon hükümeti kurulamamasına, muhalif parti liderlerinin ihtirası ve uzlaşma kültüründen uzak tutumları aslında. Bu tavır, bu düşünce tarzı göstermiştir ki; ‘3 yaşındaki Aylan’ın değil, Esad’ın elini sıkan, iktidara gelirsek Suriyelileri göndereceğiz diyen zihniyetin cesedidir kıyıya vuran.

Bizler tabanda CHP ve MHPli arkadaşlarımızla aynı masada oturabiliyor, memleket meseleleri üzerine çok ciddi tartışmalara girip, fikir ayrılıklarımızı ortaya koyabiliyor ama sonuçta bir ortak akılla masadan kalkabiliyoruz.

14-010.jpg

Çünkü Türkiye artık eski Türkiye değil, genç nesiller takım tutar gibi parti tutmuyorlar, herkes kendi fikrini, iddiasını ortaya koyarken bunu hoşgörü kültürü ile yapıyor ve aynı yönde bakabiliyor.

Bu anlamda ben tüm hemşerilerimden 1 Kasım seçimleri için emanet de olsa oy isteyeceğim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem