Trabzon'da ki öğrenci için Ankara'da eylem!

Ankara'da Üniversiteli Kadın Kolektifi, Trabzon'da karşıt görüşlüler tarafından hedef haline getirilen Üniversiteli Kadın Kolektifi üyesi Fidel Çakmak için bir basın açıklaması gerçekleştirdi.Güvenpark'ta yapılan basın açıklamasında "Bu aciz ve provakatif

Trabzon'da ki öğrenci için Ankara'da eylem!

Ankara'da Üniversiteli Kadın Kolektifi, Trabzon'da karşıt görüşlüler tarafından hedef haline getirilen Üniversiteli Kadın Kolektifi üyesi Fidel Çakmak için bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Güvenpark'ta yapılan basın açıklamasında "Bu aciz ve provakatif saldırıyı ve fişlemeyi gerçekleştiren faşist çetelerden hesabı biz kadınlar soracağız. Uzaktan duyulan çakalların uluma seslerini, yıllardır sokaklarda yükselttiğimiz isyan seslerimiz bastıracaktır." dedi. Kadınlar, bu saldırının tüm üniversiteli kadınlara yapıldığını ve bu saldırılara karşı inadına hayat, inadına sokak demeye devam edeceklerini belirttiler. Basın açıklamasının ardından eylem sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler