Trabzon'da kaç polis görev aldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a gelişi ile şehirde hareketli saatler yaşanmaya başladı.Cuma namazı için kaldığı otelden öğle saatlerinde ayrılan Erdoğan, cuma namazını Bahçecik mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camisi’nde kıldı. namaz

Trabzon'da kaç polis görev aldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a gelişi ile şehirde hareketli saatler yaşanmaya başladı.

Cuma namazı için kaldığı otelden öğle saatlerinde ayrılan Erdoğan, cuma namazını Bahçecik mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Camisi’nde kıldı. namazın ardından Trabzon Meydan Parkından toplu açılış töreni için konuşma yaptıç Konuşmasının ardından valilik ziyaretini gerçekleştirdi ve Erdoğan'ın bu faaliyetlerini gerçekleştirirken dikkatleri yakın korumların yanısıra polisler çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'a gelmesiyle beraber adım başı rastlanan polisler akıllarda soru işareti oluşturdu ve kaç polisin görev aldığı merak konusu oldu.

Edinilen bilgiye göre Trabzon'da yaklaşık 7500 polis görev aldı. Burdur da dahil birçok şehirden Trabzon emniyetine destek verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler