Trabzon'da Kablo Hırsızlığı!

Trabzon'da inşaat halindeki bir binanın elektrik kabloları ikinci kez çalındı.Yenicuma Mahallesi’ndeki bir inşaat firmasında çalışan işçiler, bu alanda yapılan bir inşaattaki dairelere elektrik hattı çekmek için yer altına kablo döşedi.İşçilerin olay yeri

Trabzon'da Kablo Hırsızlığı!

Trabzon'da inşaat halindeki bir binanın elektrik kabloları ikinci kez çalındı.

Yenicuma Mahallesi’ndeki bir inşaat firmasında çalışan işçiler, bu alanda yapılan bir inşaattaki dairelere elektrik hattı çekmek için yer altına kablo döşedi.İşçilerin olay yerinden uzaklaşmasının ardından söz konusu alana gelen hırsızlar, uç kısımları dışarıda bırakılan kabloları 30 ayrı yerden keserek çaldı.

Toplam 300 metre uzunluğunda ve 2 bin lira değerindeki kabloları çalan hırsızlar kaçtı.Olay sonrası inşaat firmasının şantiye şefi Y.Y, Çarşı Polis Merkezi’ne müracaat edip, yaklaşık 1 hafta önce de aynı alandaki kabloların çalındığını ifade ederek, şikayetçi oldu.

Polis, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler