Trabzon'da İşçi partisi araması!

İşçi Partisi Genel Merkezi, Aydınlık ve Ulusal Kanal'da bu sabah yapılan aramalar kapsamında, Trabzon'da da Ulusal Kanal Muhabiri İlyas Gümrükçü ve 12 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Güçbirliği'nin Trabzon Milletvekili adayı olan Bülent Baş'ın evinde aram

Trabzon'da İşçi partisi araması!

İşçi Partisi Genel Merkezi, Aydınlık ve Ulusal Kanal'da bu sabah yapılan aramalar kapsamında, Trabzon'da da Ulusal Kanal Muhabiri İlyas Gümrükçü ve 12 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Güçbirliği'nin Trabzon Milletvekili adayı olan Bülent Baş'ın evinde arama yapıldı. 

İstanbul ve Ankara'da bu saban başlayan aramalar çerçevesinde, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nin talimatı ile Trabzon'da da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, sabah saatlerinde Ulusal Kanal muhabiri olduğu belirtilen İlyas Gümrükçü'nün kent merkezindeki evinde arama yaptığı öğrenildi. Aramada, Gümrükçü'nün bilgisayarına ve bazı belgelere el konulduğu belirtildi. 

Trabzon'daki aramaların bir diğer adresinin ise 12 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Güçbirliği'nin TrabzonMilletvekili adayı olan Bülent Baş'ın Beşikdüzü ilçesindeki evi olduğu bildirildi. Sabah saatlerinde Baş'ın Çeşmeönü Mahallesi'ndeki evine gelen ekipler, evde kimse olmamasından dolayı mahalle muhtarının da nezaretinde eve girerek içeride arama yaptı. Ekiplerin evdeki bazı evraklara el koyduğu öğrenilirken, daha sonra kapı mühürlenerek kapatıldı. 

Evinde arama yapılan Baş'ın ise il dışında olduğu ifade edildi. Polisin, her iki evdeki aramaları da tamamladığı, olayla ilgili herhangi bir gözaltının olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler