Trabzon'da hukuki bir seçim...

Haber61.net – Haber Merkezi - Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ailesi ile birlikte geldiği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda oy kullandı. Oy kullanma işleminin ardından Haber61.’e açıklamalarda bulunan

Trabzon'da hukuki bir seçim...

Haber61.net – Haber Merkezi - Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ailesi ile birlikte geldiği Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda oy kullandı. Oy kullanma işleminin ardından Haber61.’e açıklamalarda bulunan Genç, “ Seçim gerçekten ülkemizin siyasi tarihine ve geleceğine dönük olarak yapmış olduğumuz en önemli seçilmeden birisi. Öncelikle demokrasinin ülkemiz adına ne kadar önde olduğunu gösteren bir zaman dilimi içersinde geçiriyoruz.”ifadelerine kullandı.

DEMOKRASİ SINAVI VAR

Komşu ülkelerdeki iç savaşlara da değinen Genç, “ Komşularımızda kan gözyaşı huzursuzluk ve işkence var. Olumsuz manada hangi cümleleri kullana biliyorsak hepsini kullana biliriz. Ülkemizde biz doğrudan demokrasiyi doğrudan seçe biliyoruz. Öncelikle bu seçimlerin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Halkımızı da sandıklarda ziyaret ettik. Görüyoruz ,ki çok temiz bir seçim geçiriyoruz hiç sorun yok buda bizi sevindiriyor.”dedi.

HUKUKİ KURALLAR İÇERİSİNDE BİR SEÇİM

Genç, “ Başbakanımız inşallah yüksek bir düzey ile Cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum. Mustafa Kemal’in çizdiği istikrarlı yolu daha ileri hedeflere getirerek devam edeceğiz. Bu seçim memlekete hayırlı olsun. Seçim hukuki bir işlemdir. Bütün halkımız ve vatandaşlarımızın yasal itirazları vardır. Zaten bu nedenle bir kurul vardır. Ve bu kurulun başkanı devlet memurudur. Onlar tüm itirazları değerlendirir.”ifadelerini kullandı.  

Haber: Şükrü Üçüncü 

img_0010.20140810151458.jpg

img_0017.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler