Trabzon’da hastane krizi çözüldü

Haber61.net Haber servisi – Haber muhabirimiz Şükrü Üçüncü’nün bir süredir kriz yaşanan diş hastanesindeki işçilerle gerçekleştirdiği röportaj ses getirdi.Haberi okuyan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç hastane ile ilgili bir dosya hazırlayarak

Trabzon’da hastane krizi çözüldü

Haber61.net Haber servisi – Haber muhabirimiz Şükrü Üçüncü’nün bir süredir kriz yaşanan diş hastanesindeki işçilerle gerçekleştirdiği röportaj ses getirdi.

Haberi okuyan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç hastane ile ilgili bir dosya hazırlayarak bugün Ankara’ya gitti. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün'e hastanenin durumu ve haberimiz ile ilgili bilgi verdi.

Haber merkezimizin Ankara’dan edindiği bilgiye göre TOKİ işçilerin mağduriyetini ortadan kaldırmak için hastaneyi yeniden ihaleye çıkaracak ve ihale şartı olarak hastaneden alacağı olan işçilerin paralarının ödenmesi istenecek.

O HABERİMİZİ GÖRMEK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN

152719.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler