Trabzon'da hamile kadına taciz!

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde hastanede tedavi gören hamile kadına tacizde bulunan bir kişi pencereden atlayarak kaçtı. Polisin kamera kayıtlarını incelemesi sonucu kimliği belirlenen 33 yaşınaki Fatih Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.BAĞIRARAK Ç

Trabzon'da hamile kadına taciz!

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde hastanede tedavi gören hamile kadına tacizde bulunan bir kişi pencereden atlayarak kaçtı. Polisin kamera kayıtlarını incelemesi sonucu kimliği belirlenen 33 yaşınaki Fatih Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

BAĞIRARAK ÇIĞLIK ATTI

Olay, pazar günü saat 01.30 sıralarında, ilçe merkezindeki Bayram Halil Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Hamile olan ve yüksek tansiyon rahatsızlığından nedeniyle de tedavi gören 44 yaşındaki Y.K., odasında uyurken birinin kolunu tuttuğunu fark etti. İlk başta hemşirenin kontrol amaçlı geldiğini düşünen Y.K., kişinin eteklerini açmaya çalıştığını fark etti, karşısında bir erkek görünce bağırarak, çığlık atmaya başladı. Bunun üzerine tacizci odadaki pencereden hastane bahçesine atlayarak kaçtı. Y.K.'nın şikâyeti ve verdiği eşkal üzerine polis hastanede güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Polis, hamile kadına tacizde bulunan kişinin Fatih Y. olduğunu tespit etti. Fatih Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler