Trabzon'da esnaf başkanını seçti

Trabzon Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nin 61. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı.15 yıldır başkanlığı yürüten Kara tek liste ile yeniden başkan seçildi.Trabzon Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nin 61. Olağan Genel Kurulu Park Restoranda gerçekleşti. Genel

Trabzon'da esnaf başkanını seçti

Trabzon Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nin 61. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı.15 yıldır başkanlığı yürüten Kara tek liste ile yeniden başkan seçildi.

Trabzon Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nin 61. Olağan Genel Kurulu Park Restoranda gerçekleşti. Genel Kurula Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Basın İlan Kurum eski Genel Müdürü AK Parti Trabzon Milletvekili  aday adayı Mehmet Atalay, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ve DP Trabzon İl Başkanı Ali Akar ile birlikte Ordu, Erzincan ve Gümüşhane’den gelen esnaf temsilcileri ile TESOB’a bağlı oda başkanları ve esnaflar katılım gösterdi.

ŞER ODAKLARINA KARŞI MÜCADELEM SÜRECEK

Başkan Kara, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi üyelerine yönelik yaptığı konuşmada, 15 yıldır görevde bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Esnafın bana ve arkadaşlarıma verdiği destek ve güvene teşekkür ediyorum. Bu süre içinde başımız dik şekilde mücadele ettik, bundan sonra da devam edeceğiz. Tüyü bitmemişlerin hakkını gasp etmeye çalışan şer odaklarına karşı onurlu duruşumuzu aynen devam ettireceğiz. Bu karanlık güçler bizim burada görev yapmamızı engellemek için her yolu denedi. Bizleri şikayet ederek her yıl müfettiş üzerine müfettiş gelmesini sağladılar. Ama her seferinde alnımız temiz başımız dik çıktık. Sadece dik durmamın bedelini birileri ödettirmek istedi. Ben Trabzon ve Esnaf Sanatkarım için her zaman bedel ödemeye hazırım. Birileri beni aşağıya doğru çekmek isterken, Allah bana hem Trabzon Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı ve Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’nı nasip etti. Bu kimseye nasip olmamıştır. Ben bu koltuğa aslanlar gibi geldim aslanlar gibi de giderim. Buralar kimsenin babasının malı değil. Metin Kara’nın da değil. Bizi mağdur etmek isteyenler, kıskaca alıp demokrasi dışında arayışa girenlere gereken dersi esnafımız veriyor” 15 yıldır Trabzon Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanlığını yürüten Metin Kara  önümüzdeki 4 yıl için daha esnaftan gerekli güveni ve desteği aldığı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem