Trabzon'da Emine Erdoğan davası

Trabzon'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen bir doktorun, 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, mazeret bildiren Trabzon Numune Eğitim ve Araştı

Trabzon'da Emine Erdoğan davası

Trabzon'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği iddia edilen bir doktorun, 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, mazeret bildiren Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktor Ethem Coşkuner ile taraf avukatları katılmadı.

Duruşmada ifadesi alınan mühendis Muhammet Çağlar, olay günü Coşkuner'in görev yaptıkları hastanenin bahçesinde çalıştıklarını belirterek, bu sırada olay yerine gelen Coşkuner'in ''Tayyip yiyor, Emine yiyor, bunlar da yiyor, yediriyor'' şeklinde konuşarak hakarette bulunduğunu savundu.

Çağlar, bu sözler üzerine Çoşkuner ile aralarında çıkan tartışmanın araya giren çevredeki kişilerce yatıştırıldığını söyledi.

Bazı tanıkların da dinlenildiği duruşma, gelmeyen tanıkların ifadelerinin alınması ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla ertelendi.

Trabzon Cumhuriyet Savcılığınca hazırlanan iddianamede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği öne sürülen doktor Coşkuner'in, ''kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret etme'' suçundan 1 ile 2 yıl arasında hapsi talep ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem