Trabzon'da dallar kara dayanamadı

Trabzon'da dün başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken bazı noktalarda da olumsuzluklar yaşanıyor. Kar yağışının etkili olduğu bugün Trabzon'un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Zeytinlik Bayırı girişinde kaldırım üzerinde bulunan büyük bir ağacın da

Trabzon'da dallar kara dayanamadı

Trabzon'da dün başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken bazı noktalarda da olumsuzluklar yaşanıyor.

Kar yağışının etkili olduğu bugün Trabzon'un Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Zeytinlik Bayırı girişinde kaldırım üzerinde bulunan büyük bir ağacın dalı üzerine yağan karın ağırlığına dayanamayarak kırıldı.

Kırılan dal bir anda kaldırıma düştü. Bu sırada kaldırımda kimsenin olmaması olası bir acı olayı önledi. Vatandaşlar dalın kaldırılması ve ağaç için gerekli önlemin alınması için telefonla arayarak haber vermelerine rağmen kimsenin ilgilenmediğini ileri sürdürler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Avukat İsmail Hakkı Karagöz, "geçtiğimiz senelerde yine burada ağacın dalı düşerek bir polis memurunu yaraladı. Şimdi ise kaldırımda kimse olmaması sevindirici. Ancak hem polis hemde belediye ekiplerine haber vermemize rağmen henüz kimse gelip ilgilenmedi" dedi. 

agic7l-qnj81acgube2qrzsqkqlpibt081obrvx5ndfr.jpg

avzoxiro_8irzneetkeyy8j9bbfkv8bj92qxegbijsxb.jpg

amj8bqv9hfe2jzov07xw2vmnk5fzfrfvyjgdxg7uamwj.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem