Trabzon'da cinayete 15 yıl ceza!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde ineği arazisine girdiği için tartıştığı komşusunu öldüren 54 yaşındaki Yusuf Çakal, 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.   Olay Maçka İlçesi Şimşirli Köyü Çamlık mevkiinde geçen yıl 16 Ekim'de meydana geldi. Ahmet Yıldız'a

Trabzon'da cinayete 15 yıl ceza!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde ineği arazisine girdiği için tartıştığı komşusunu öldüren 54 yaşındaki Yusuf Çakal, 15 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

 

Olay Maçka İlçesi Şimşirli Köyü Çamlık mevkiinde geçen yıl 16 Ekim'de meydana geldi. Ahmet Yıldız'a ait inekler, Yusuf Çakal'ın arazisine girince iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine önce elindeki baltayla Ahmet Yıldız'a saldıran Yusuf Çakal, daha sonra da belindeki ruhsatsız tabancayı çekerek ateş etti. Ağır yaralanan 41 yaşındaki Ahmet Yıldız, kaldırıldığı hastanede öldü. Yusuf Çakal, olaydan sonra jandarma tarafından yakalandı ve çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmada tutuklu sanık Yusuf Çakal hazır bulundu. Son sözü sorulan Çakal, üzgün ve pişman olduğunu dile getirdi.

 

Yusuf Çakal'ı, 'kasten adam öldürmek' suçlamasıyla önce ömür boyu hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, daha sonra cezayı 15 yıl hapis olarak belirledi. Mahkeme, Çakal'a ruhsatsız silah taşımak suçundan da 10 ay hapis cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem