Trabzon'da Cep mesajına 5 ay hapis

Trabzon'da gönül ilişkisi yaşadığı erkeğin eşinin cep telefonuna ilginç mesajlar atan genç kıza hapis cezası. "Çağdaş olda, sevgililerin aşklarına saygı duy ve aradan çekil" diye yazan mesaj hakaret kabul edildi. Trabzon'da gönül ilişki yaşadığı erkek ark

Trabzon'da Cep mesajına 5 ay hapis

Trabzon'da gönül ilişkisi yaşadığı erkeğin eşinin cep telefonuna ilginç mesajlar atan genç kıza hapis cezası. "Çağdaş olda, sevgililerin aşklarına saygı duy ve aradan çekil" diye yazan mesaj hakaret kabul edildi.

 Trabzon'da gönül ilişki yaşadığı erkek arkadaşının karısına "Çağdaş olda, sevgililerin aşklarına saygı duy ve aradan çekil" diye cep telefonuna mesaj atan genç bu mesajından dolağı 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında TCK 125/1 maddesi gereği hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada sanık Safiye B (37) ve hakarete uğradığını iddia eden 53 yaşındaki Fatma E. hazır bulundu.

Mahkeme heyeti Safiye B'yi 5 ay hapis cezasına çarptırırken duruşmadaki iyi halini de göz önünde bulundurarak hükmün geri bırakılmasına karar vererek cezayı 5 yıl erteledi. KOCAMA GÖZ KOYDU Trabzon'un of ilçesinde yaşadığını ve 14 yıldan beri evli olduğu kocası Mehmet E ile gönül ilişkisi yaşayan Safiye B isimli kadından şikayetçi olduğunu belirten Fatma E,"Kocama göz koydu. Beni bu gibi mesajlarla tehdit ederek psikolojimi bozmak istiyor.Benim kullandığım cep telefonuma "Koknis kari. Onlar birbirlerini seveyi. Çağdaş olda. Sevgililerin aşklarına saygı duy" diye mesajlar atmaya başladı. Kendisinden şikayetçiyim ve uzlaşmak istemiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem