Trabzon'da çarşaflı kişinin sırrı çözüldü

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'un Akçaabat ilçesine giden yolcu minibüslerinde çarşaflı bir kişinin şüpheli hareketleri üzerine minibüs sürücüsü aracı Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durdurarak durumu polis ekiplerine aktardı. Çarşaflı kişinin kimlik kon

Trabzon'da çarşaflı kişinin sırrı çözüldü
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'un Akçaabat ilçesine giden yolcu minibüslerinde çarşaflı bir kişinin şüpheli hareketleri üzerine minibüs sürücüsü aracı Bölge Trafik Müdürlüğü önünde durdurarak durumu polis ekiplerine aktardı. Çarşaflı kişinin kimlik kontrollerinde şahsın erkek çıkması ise polisleri şaşırttı.
 
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden konu ile alakalı yardım istendi. Şahıs İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.  Burada vermiş olduğu ifade ise şaşkınlık yarattı.
 
F.A isimli şahıs eniştesini takibe aldığını ablasını aldatıp aldatmadığını kontrol amaçlı böyle bir yola başvurduğunu söyledi. İfadesinin ardından F.A. adlı şahıs serbest kalırken aynı araçta ablasının da bulunduğu öğrenildi.
 
Haber: Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem