Trabzon'da büyükşehir kimin olacak?

Son seçim anketinde 30 büyükşehirin 20'sini AK Parti, 8'ini CHP, 2'sini de BDP kazanıyor. Trabzon'da bakın hangi parti önde?2014 yerel seçimlerine 1 yıl kala siyasi partiler sahadaki çalışmalarına start verdi. Bazı partiler belediye başkanı adaylarını açı

Trabzon'da büyükşehir kimin olacak?

Son seçim anketinde 30 büyükşehirin 20'sini AK Parti, 8'ini CHP, 2'sini de BDP kazanıyor. Trabzon'da bakın hangi parti önde?


2014 yerel seçimlerine 1 yıl kala siyasi partiler sahadaki çalışmalarına start verdi. Bazı partiler belediye başkanı adaylarını açıklamaya başladı. Türkiye'nin üç büyük kentinde kıyasıya bir yerel seçim yarışı yaşanacağa benziyor.
20 AK PARTİ, 8 CHP, 2 BDP

Peki son anketlerde Trabzon ve diğer büyükşehirlerin son oy durumu ne? Hangi partinin hangi adayı anketlerde ön plana çıkıyor? ORC'nin yaptığı son ankette AK Parti, CHP ve MHP'nin büyükşehirdeki yarışı ve adayların oy oranları yer alıyor. 30 büyükşehirde yapılan son seçim anketinde 30 büyükşehirin 20'sini AK Parti, 8'ini CHP, 2'sini de BDP kazanıyor. MHP ise hiçbir ilde yok.İŞ

İŞTE O ANKET/TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler