Trabzon'da bugün hava nasıl olacak ?

 Yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas çevrelerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Bayburt ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklin

Trabzon'da bugün hava nasıl olacak ?

 

Yapılan son değerlendirmelere göre, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas çevrelerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Bayburt ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. 
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı; güney ve batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın; genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde, öğle saatlerinde Akdeniz'in kıyı kesiminde, öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın batısında, gece saatlerinden itibaren Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinde çok bulutlu 17
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 18
İzmir: Az bulutlu 21
Adana: Az bulutlu 21
Antalya: Az bulutlu ve açık 21
Samsun: Çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmur ve sağanak yağışlı 18
Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı (Rüzgarın ilk saatlerde yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor) 20
Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu 6
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 20

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler