Trabzon'da bayram tedbirleri

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven ortamı içinde geçirmeleri amacıyla alınan tedbirleri açıkladı.   İşte tedbirler;   24-25-26-27 Eylül 2015 tarihlerine tekabül eden Kurban Bayramının huzur ve güven içerisind

Trabzon'da bayram tedbirleri
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven ortamı içinde geçirmeleri amacıyla alınan tedbirleri açıkladı.
 
İşte tedbirler;
 
24-25-26-27 Eylül 2015 tarihlerine tekabül eden Kurban Bayramının huzur ve güven içerisinde geçmesi, kamu hizmetlerinde bir aksaklığa neden olunmaması, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilmesi ve muhtemel dilek ve şikayetlerinin kabul edilebilmesi amacıyla, 
 
1. Bayram öncesi ve bayram süresince İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü görev bölgeleri itibariyle huzur planlarını uygulamaya koyacaklar, şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafik denetimleri arttırılarak etkin bir şekilde uygulanacaktır.
 
Alo 155–156 telefon hatlarına yapılan müracaatlar süratle değerlendirilecek ve sonuçlarının takibi sağlanacaktır.
 
2. Belediyeler zabıta hizmetlerini arttırarak sürdürecekler, özellikle alış-veriş yerlerindeki denetimleri yoğunlaştıracaklardır.
Belediyelerde nöbetçi memurluklar oluşturulacak, su-kanalizasyon arıza ve bakım ekipleri, itfaiye ekipleri hazır hale getirilecek, günlük çöp toplama işlerine aksatılmadan devam edilecektir.
 
3. Elektrik ve telefon hizmetlerinde bakım ve arızaların ivedi olarak giderilmesi için ekipler yeteri kadar araç ve teçhizatıyla oluşturulacaktır.
 
4. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekipleri hizmete hazır bulundurulacaktır.
 
5. Hastanelerin acil servisleri takviye edilecektir.
 
6. Kaymakamlıklar İlçelerinde benzer tertip ve tedbirleri alacaklardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler