Trabzon'da anne- oğul tutuklandı

Trabzon'da bir marketten hırsızlık yaparken yakalanınca bin Dolar rüşvet teklif etmelerine rağmen gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Gürcistan uyruklu anne ve oğlu, bu kez Vakfıkebir İlçesi'nde

Trabzon'da anne- oğul tutuklandı

Trabzon'da bir marketten hırsızlık yaparken yakalanınca bin Dolar rüşvet teklif etmelerine rağmen gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Gürcistan uyruklu anne ve oğlu, bu kez Vakfıkebir İlçesi'nde karıştıkları başka bir market soygunu olayı nedeniyle tutuklandı.

Son bir hafta içinde çeşitli şubelerinde 3 ayrı hırsızlık olayı meydana gelen market zincirinin Yenicuma Mahallesi'ndeki şubesinde çalışanları, önceki olaylarda güvenlik kamerasından hırsızlık yaptığını izledikleri 2 kişiyi marketten çıkarken görünce harekete geçti. Bunun üzerine ellerindeki çantaları atarak kaçmaya çalışan 2 kişi, çalışanların takibi sonrasında Gürcistan plakalı bir otomobilin yanında yakalandı. Telaşa kapılan ve market çalışanlarına serbest bırakılmaları karşılığında bin Dolar ve altın teklif eden şüpheliler, olay yerine çağırılan polis tarafından gözaltına alındı.

Gürcistan uyruklu 56 yaşındaki N.A. ve oğlu 28 yaşındaki T.K.'nın otomobilinin bagajında da çeşitli marketlerden çalınan ürünler bulundu. Gürcü anne- oğul sorgularının ardından sevkedildikleri Adliye'de Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkemenin kararına rağmen haklarında hırsızlık suçundan başka bir yakalama kararı bulunan N.A. ve T.K., bu sabah Vakfıkebir İlçesi'ne götürüldü.

Vakfıkebir'de 10 gün önce bir marketten hırsızlık yaptıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarılan N.A. ve T.A. bu kez tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler