Trabzon'da anayolu kapalı mahalle kalmadı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri il genelinde kar mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.   Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla Trabzon il genelinde ana yolu ulaşıma kapalı olan mahalle kalmadı. Tüm ana yolla

Trabzon'da anayolu kapalı mahalle kalmadı!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri il genelinde kar mücadele çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
 
Belediye ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla Trabzon il genelinde ana yolu ulaşıma kapalı olan mahalle kalmadı. Tüm ana yolların ulaşıma açılmasının ardından mahallerdeki tali yollar ile şehir ve ilçe merkezlerindeki temizlik çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda bugün özellikle Uzunsokak ve Kahramanmaraş Caddesi’nde de yoğun şekilde kar kütlelerini kaldırma çalışmaları icra edildi. 
 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tali yolları ulaşıma açma çalışmalarına büyük bir sürat ile devam edildiğini ifade ederken, “Kar mücadelesine başladığımız ilk günden itibaren ana yollarımızdaki çalışmalarımızdaki çalışmaların tamamlanmasının ardından tali yollara gireceğimizi ifade ettik. Çok şükür bugün itibariyle tüm mahallelerimizin ana yolarını ulaşıma açtık. Ayrıca il ve ilçe merkezilerimizde yoğun şekilde temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Pazar günü itibariyle il genelinde kar çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu. 
 
kar-calisma-(3).jpg
 
kar-calisma-(4).jpg
 
kar-calisma-(5).jpg
 
kar-calisma-(6).jpg
 
kar-calisma-(7).jpg
 
kar-calisma-(1).jpg
 
kar-calisma-(2).jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler