Trabzon'da aday oldu

Metin Kara 15 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.SANDIK DEMOKRASİDİR SEÇİM DÜĞÜNDÜR!15 Şubat’ta Park Restoranda(Uzunsokak) yapılac

Trabzon'da aday oldu

Metin Kara 15 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

SANDIK DEMOKRASİDİR SEÇİM DÜĞÜNDÜR!

15 Şubat’ta Park Restoranda(Uzunsokak) yapılacak Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut başkan Metin Kara “Biz seçimleri demokrasinin en vazgeçilmez unsuru olarak görüyoruz. Sandık demokrasi seçim de düğün demektir. Sevgi-saygı ve dayanışma ile bayram havası içinde bir seçim daha yapacağız. Seçimlerin şimdiden Trabzon halkına, kooperatif üyelerimize ve esnafımıza hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

KAPIMIZI HER ZAMAN AÇIK TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kapısının her zaman her şart altında ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirten Metin Kara “İmkanlarımızı sonuna kadar zorluyor, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeme noktasında çaba gösteriyoruz.Bu anlayış her zaman devam edecektir. Bize gösterilen sevgi ve sahiplenmenin karşılığını vermek için onlara layık olmak için kararlığımızdan-çizgimizden ödün vermeden başı dik olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kara son dönemde esnaf ve sanatkarın lehine önemli gelişmelerin yaşandığını da belirterek şunları söyledi: “Elbette bunlar sevindirici,ben her zaman şunu söylüyorum.Esnaf yaşamalı ki devlet yaşasın.Özellikle dar gelirli esnafımızı koruma ve kollama adına atılan tüm adımları yürekten destekliyoruz.”

BU KARARLA ESNAF RAHATLAYACAK

12 aydan fazla prim borcu olan Bağ-Kur’lu esnafın borcunun silinmesi ve sağlık hizmetlerinden yararlanacak olmasının zor günler geçiren esnaf için önemli bir rahatlama olacağını belirten Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Kara ”Bunlar bizim istediğimiz güzel adımlar. Fakat haksız rekabetin önüne geçilmesi ve küçük esnafın ayakta kalabilmesi ile kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin yaşaması noktasında alınan kararların hayata geçmesi noktasında çok sıkı denetimlerin olması gerek.Yoksa hem verilen sözler havada kalır,hem de esnaf mağdur olmaya devam eder” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem