Trabzon'da 2019 seçim planları!

AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi.    Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Yönetim

Trabzon'da 2019 seçim planları!
AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. 
 
Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri ve eşleri katıldı.
 
Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Kasım Genel Seçimleri sonuçlarına değindi. Gümrükçüoğlu, konuşmasında “1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’nin aldığı oy yüzde 49.5 ve muhalefet partilerinin temsilcileri diyorlar ki yüzde 50.5 AK Parti’yi istemedi. CHP’nin aldığı oy yüzde 25.31, hiç demiyorlar ki yüzde 74.69’u CHP’nin karşısında. Ya da MHP demiyor ki yüzde 88.10’u MHP’nin karşısında. PKK’nın partisi vatan hainleri HDP’liler hiç demiyorlar ki Türkiye nüfusunun yüzde 89.24’ü PKK’nın partisinin karşısında” ifadelerini kullanırken, İl Gençlik Kolları’na seçim sürecinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
20151119aw581383_03.jpg
 
AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ise “1 Kasım Genel Seçim sonuçlarımız hayırlara vesile olsun. 11 aylık görev süremizin 9 ayında seçim çalışması yürüttük ve Allah’a şükürler olsun bir kişinin dahi burnu kanamadı. Tüm teşkilat olarak biz emeğimizi ortaya koyduk ve milletimiz de destekledi, yüce Mevla da takdir etti. Ortaya çıkan sonuç sonrası biz daha da dikkatli davranmalı ve olmalıyız. Partimiz dışında diğer partilere oy veren vatandaşlarımızı da kucaklayarak yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Bütün seçmenlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Trabzon’da oylarını 10 puan arttırdıklarını hatırlatan Başkan Revi, “Biz 6-0 ile yola çıkarken bizi alaya alanlar olmuştu fakat 5 milletvekili aldık ve 6’ya daha da yaklaştık. Önümüzdeki 4 yıl süreçte yeni bir yatırım ve kalkınma hamlesi sonrasında 2019’da 6-0 hedefimize ulaşacağımızı ümit ediyorum. Projelerimiz ve yapacağımız işler var. Başımıza bir felaket gelmezse bu 4 yıllık süreçte hepsini Allah’ın izniyle yapacağız. Biz kazanan tarafız, milletimiz bize destek verdi ve yaşımız ne olursa olsun bunun olgunluğu içerisinde olacağız. Dik duracağız ama diklenmeyeceğiz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.
 
toplu-foto-001.jpg
 
20151119aw581383_02.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem