Trabzon'a sosyal güvenlik anlatılacak

11-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik haftası kapsamında Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut açıklamalarda bulundu.Bulut, "Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşlarımı

Trabzon'a sosyal güvenlik anlatılacak

11-15 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik haftası kapsamında Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut açıklamalarda bulundu.

Bulut, "Sosyal Güvenlik Kurumunu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl tüm yurtta Mayıs’ın 2.haftası  ‘Sosyal Güvenlik Haftası’  olarak kutlanmaktadır. 2009 yılından itibaren geleneksel olarak kutlanmaya başlanılan Sosyal Güvenlik haftası bu yıl 11-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacaktır” dedi.

“Toplumda sosyal güvenlik konusundaki farkındalığın artırılması, özellikle vatandaşların hak ve yükümlülükleri ile kayıt dışı istihdam konusunda bilgilendirilmesi amacına hizmet etmesi yönüyle ‘Sosyal Güvenlik Haftası’  büyük önem arz etmektedir” diyen Musa Bulut, “Hafta boyunca kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, okullar, üniversite öğrencileri ziyaret edilerek sosyal güvenlik anlatılacaktır.  Bu vesile ile Sosyal Güvenlik Haftasının ülkemize ve Trabzon’umuza hayırlı olmasını temenni eder; saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

1-354.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem