Trabzon'a ikinci devlet üniversitesi için yer bakılıyor

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesi’nde bir dizi temaslarda bulundu. İlçede esnafları da ziyaret eden Günnar, kurumlarda da yatırımlarla alakalı fikir alışverişinde bulundu.   AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, dün gün boyu Akç

Trabzon'a ikinci devlet üniversitesi için yer bakılıyor
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesi’nde bir dizi temaslarda bulundu. İlçede esnafları da ziyaret eden Günnar, kurumlarda da yatırımlarla alakalı fikir alışverişinde bulundu.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, dün gün boyu Akçaabat İlçesindeydi. İlçede ilk önce ilçe başkanı Emre Akgün, ilçe yöneticileri ve muhtarlarla mini bir toplantı yapan Günnar, yatırımlarla alakalı görüşme yaptı. Ardından Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamlarında ziyaret eden Günnar, özellikle Akçaabat’a yapılması planlanan ikinci devlet üniversitesi ile alakalı görüş alışverişinde bulundu. 
 
 
Günnar, ikinci devlet üniversitesinin Akçaabat’a yakın zamanda kurulacağını belirterek, “Yer araştırmaları yapıyoruz. Birkaç yer mevcut. Üniversitemiz, diğer fakülte ve yüksekokullarla birlikte bölge üniversitesi olacaktır” dedi.
 
Günnar, Akçaabat İlçesinde ki esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek dilek ve temennilerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiğini kaydeden Günnar, sürekli halkla iç içe olarak dilek ve temennilerini vatandaşların kendisinden dinleyeceklerini kaydetti.
 
Günnar, Akçaabat’ın daha da gelişmesi için esnaf ve vatandaşlarla da istişare yaptıklarını, her türlü fikre ve projeye hazır olduklarını ifade etti. Günnar, “Trabzon’umuzun 18  ilçemizde olduğu gibi Akçaabat’ta da bir takım yatırımlar ve projelerimiz var. Biz bunları hayata geçirdiğimizde açıklamak istiyoruz. Yapamayacağımız hiç bir işte söz vermeyiz. Bakanlıklarımızla gerekli taleplerimizi paylaştık. İnşallah yakında müjdeli haberlerimizi sizlerle paylaşacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem