Trabzon valilikten ilk adım!

Yaklaşık 2 yıl önce Trabzon Valiliği bünyesinde kurularak hizmet vermeye başlayan Tek Adım Hizmet Bürosu’na en fazla yeşil kart için müracaatta bulunuldu.Açıldığı günden bugüne kadar 4 bin 505 başvurunun yapıldığı büroya bu yılın ilk 9 aylık döneminde ise

Trabzon valilikten ilk adım!

Yaklaşık 2 yıl önce Trabzon Valiliği bünyesinde kurularak hizmet vermeye başlayan Tek Adım Hizmet Bürosu’na en fazla yeşil kart için müracaatta bulunuldu.
Açıldığı günden bugüne kadar 4 bin 505 başvurunun yapıldığı büroya bu yılın ilk 9 aylık döneminde ise bin 471 kişi yeşil kart başvurusu için evrak takibi yaptırırken, 215 kişi de yaşlı ve özürlü maaşı alabilmek için evrak takibi yaptırdı. Aynı dönemde 63 kişi asker ailesi yardımı, 13 kişi belediye yardımı ve 13 kişi ise sosyal hizmetlerden yardım için evrak sorgusu yaptırdı.
Geçtiğimiz yıl aynı dönemde Tek Adım Hizmet Bürosu’na yeşil kart için 2 bin 375, yaşlı ve özürlü maaşı için 370, askeri ailesi yardımı için 69, belediyeden yardım için 878 ve sosyal hizmetlerden yardım almak isteyen 442 kişinin evrakı sorgulanarak kendilerine teslim edildi.
Öte yandan Tek Adım Hizmet Bürosu, vatandaşın işini çabuklaştırırken hiç bir kuruma gitmeye gerek kalmadan evrakları tek kalemden sorgulanması yapılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler