Trabzon uçağında kavga

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon uçağında kriz… Atatürk Havalimanı’ndan havalanması gereken 21.00 saatli uçak yerde 3 saat bekledi. Onur Air'in İstanbul-Trabzon tarifeli uçağında önce pilot ‘5 yurt dışı yolcumuzu bekliyoruz’ dedi. Ardında

Trabzon uçağında kavga

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Trabzon uçağında kriz…

Atatürk Havalimanı’ndan havalanması gereken 21.00 saatli uçak yerde 3 saat bekledi. Onur Air'in İstanbul-Trabzon tarifeli uçağında önce pilot ‘5 yurt dışı yolcumuzu bekliyoruz’ dedi.

Ardından yolcular, “Bu kadar bekletilir mi? Yeter artık gitmek istiyoruz” deyince bir yolcuya host cevap vermek istedi. Bu sırada çıkan tartışmada Host ile yolcu arasında tartışma alevlendi.

Yolcu Host’a tokat atmasıyla olay daha da büyüdü. Pilot uçağa polisleri çağırdı. Polisler yolcuyu gözaltına almak isterken diğer yolcular, “O haklı vermeyiz” diyerek direndi. Krize hala sürüyor. 

Gece yarısı saat 00.30'a kadar süren tartışma sonrası uçak havalandı. Yolcular polisin gözaltına almak istediği yolcuyu vermedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem