Trabzon uçağına yıldırım çarptı

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapan bir yolcu uçağına kalkıştan sonra yıldırım isabet etti. Uçak havalimanına geri döndü. İstanbul'da uzun süren gecikmenin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan İstanbul -Trabzon seferini yapacak olan bir yo

Trabzon uçağına yıldırım çarptı

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapan bir yolcu uçağına kalkıştan sonra yıldırım isabet etti. Uçak havalimanına geri döndü.

İstanbul'da uzun süren gecikmenin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan İstanbul -Trabzon seferini yapacak olan bir yolcu uçağına kalkıştan 10 dakika sonra yıldırım isabet etti. Yaşanan olay sonrası uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na geri döndü. Yıldırım isabet eden uçak 1 saatlik uçuşun ardından saat 11.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Kalkış öncesinde uzun süre bekleyen yolcuların, uçak geri dönünce de beklemeye devam ettiği iddia edildi. Yıldırım isabet eden uçak apronda park haline geçtikten sonra bir yolcu o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler