Trabzon SGK'ya yeni müdür

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne kendisi de Trabzonlu olan Başmüfettiş Aydın Gedikli atandı.  Yeni İl Müdürü Aydın Gedikli, kendisini bu göreve layık gören, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu başta olmak üzere, SGK Başkanı Sayın

Trabzon SGK'ya yeni müdür

Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’ne kendisi de Trabzonlu olan Başmüfettiş Aydın Gedikli atandı. 

Yeni İl Müdürü Aydın Gedikli, kendisini bu göreve layık gören, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Süleyman Soylu başta olmak üzere, SGK Başkanı Sayın Dr. Mehmet Selim Bağlı ve Kurumdaki çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 
 
Aydın Gedikli, Kurumu ve kendine güvenenleri en iyi şekilde temsil edeceğini ve tüm bu çalışmaların milletin emanetine sahip çıkma ve daha ileriye taşıma yarışı olduğunun bilincinde olduğunu söyledi. 
 
Gedikli, görev süresi boyunca sınırsız iletişim ve saydam bir yönetim anlayışıyla her an sigortalılarla iç içe bir çalışma sürdüreceğiz dedi. 
 
1-978.jpg
 
AYDIN GEDİKLİ KİMDİR?
 
Aydın Gedikli Maliye Bakanlığı'nda Gelir Memuru olarak göreve başladı ve Vergi Müfettişliği görevlerinde bulundu.
 
2005 yılında SGK’da Müfettiş Yardımcılığı görevine geçiş yapan Gedikli, sonraki yıllarda Müfettişlik ve Başmüfettişlik görevlerini sürdürdü.
 
Rehberlik ve Teftiş Ankara Grup Başkan Yardımcılığı’da yapan Aydın Gedikli son olarak SGK Başkan Danışmanlığı görevini sürdürüyordu.
 
2-420.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler