Trabzon şehitler için göreve hazır

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Hakkari'de 26 askerimizin hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilmesini sert bir dille kınadı.Tüm şehitlerin kurtuluş savaşı şehidi sayıldığı bildiride şu görüşle yer verildi. İŞTE YAZILI BİLDİRİ

Trabzon şehitler için göreve hazır

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu Hakkari'de 26 askerimizin hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilmesini sert bir dille kınadı.Tüm şehitlerin kurtuluş savaşı şehidi sayıldığı bildiride şu görüşle yer verildi. 

İŞTE YAZILI BİLDİRİ.

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi 40 yıldır sivil toplum örgütü olarak faliyet göstermekteyiz.Ülkemizde dün 5 polis 3 sivil bugün 26 askerimiz şehit,22 askerimizin yaralanmasını sözün bittiği yer olarak görmekteyiz.Ülkemizi yöneten iktidar ve muhalefeti ile bu tahammülden çıkmış acıyı durdurmak için adımıza düşen ne var ise bizlerede sorumluluk yükleyerek kurtuluş savaşında verdiğimiz ortak mücadeleyi vermeye hazırız.

Biz emekliler diyoruz ki komşularımız konumunda olup terör için işbirliği yapacağını ülkemize gelerek söyleyen düşman maskesine girmiş sözde dost devlet yöneticilerine inanmak istemiyoruz ülkemizin bölgemizde mazlumların dostu zorbaların düşmanı görünürken vatan evlatlarımızı koruyamamanın çaresizliğini yaşıyoruz.Tekrar söylüyorum biz emekliler aç duralım,açıkta duralım ,sefil yaşayalım, taş taşıyalım ancak acılar içinde yaşamayalım.

Tüm şehitlerimizi kurtuluş savaşı şehidi sayıyor ülkemizin bu terör vahşetinden kurtaracak acil çözümü şehitlerimizi toprağa vermeden bulmayız diyoruz, şehitlerimize rahmet diliyoruz.

                        

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler