Trabzon Ortahisar adayı açıklandı mı?

AK Parti Trabzon cephesinde gözler artık Ortahisar Belediyesi adayının kim olacağına çevrildi. Ortahisar’da şu an 8 aday adayı var. Bugün yaşanan gelişme ise Ortahisar adayını belirleme noktasında AK Parti’nin izlediği yol haritasını gün ışığına çıkardı.A

Trabzon Ortahisar adayı açıklandı mı?

AK Parti Trabzon cephesinde gözler artık Ortahisar Belediyesi adayının kim olacağına çevrildi. Ortahisar’da şu an 8 aday adayı var. Bugün yaşanan gelişme ise Ortahisar adayını belirleme noktasında AK Parti’nin izlediği yol haritasını gün ışığına çıkardı.

ANKET 5 İSİM ÜZERİNDEN GİDİYOR…’

Ahmet Metin Genç, Mehmet Çelik, Faruk Kanca,Ahmet Çubukçu ve Asım Aykan’dan biri Ortahisar Belediye Başkan adayı olacak. Bu beş isim üzerinde anket çalışması devam ediyor. Anket sonuçlarına göre aday açıklaması önümüzdeki günlerde yapılacak.

Yapılan ankette daha önce hangi partiye oy verdiniz , şuan hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz, Ortahisar adaylarını tanıyormusunuz ve hangi adaya oy vereceksiniz gibi bir çok soru yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem