Trabzon Kemeraltı'nın tarihi yüzü değişiyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar Belediyesi tarihi İpek yolu güzergahında bulunan Kemaraltı Çarşısının çehresini değiştiriyor. Haber61’in ilk kez yayınladığı videoda; Tarihi binaların dış cepheleri değiştirilecek. Belediye tarafından “cevre

Trabzon Kemeraltı'nın tarihi yüzü değişiyor

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar Belediyesi tarihi İpek yolu güzergahında bulunan Kemaraltı Çarşısının çehresini değiştiriyor. Haber61’in ilk kez yayınladığı videoda; Tarihi binaların dış cepheleri değiştirilecek. Belediye tarafından “cevre sağlıklaştırması” adı verilen proje bugün yapılan ilçe belediye meclisinden onaylandı.

Proje hakkında bilgi veren Ahmet Metin Genç, “Trabzon’un tarihine katkı bulunacak bir projeye imza atıyoruz. Osmanlı döneminde günümüze ticari bir geçiş noktası olan bu çarşıya turistlerin ilgisi daha da artması için böyle bir projeye imza attık.”söyledi.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler