Trabzon İzmir seferli ucakta kalp krizi

Trabzon-İzmir seferini yapan Pegasus Hava Yolları'na ait uçak, kadın yolcunun kalp krizi geçirmesi nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yaptı. İlk müdahalesi havada kabin görevlileri tarafından yapılan yaşlı kadın, kurtarılamadı.KALP KRİZİ GE

Trabzon İzmir seferli ucakta kalp krizi

Trabzon-İzmir seferini yapan Pegasus Hava Yolları'na ait uçak, kadın yolcunun kalp krizi geçirmesi nedeniyle Ankara Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yaptı. İlk müdahalesi havada kabin görevlileri tarafından yapılan yaşlı kadın, kurtarılamadı.

KALP KRİZİ GEÇİRİNCE ACİL İNİŞ YAPTI

Alınan bilgiye göre, Pegasus Hava Yolları'na ait uçak, İzmir'e gitmek üzere 12.35'te Trabzon'dan havalandı. Uçak havalandıktan kısa bir süre sonra yaşlı bir kadın yolcu kalp krizi geçirdi. Kabin görevlileri ve bazı yolcular hemen kadına müdahalede bulundu. Uçak ise Ankara Esenboğa Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Kule ile yapılan görüşmede ambulansın hazır tutulması istendi. Uçağın inmesinin ardından sağlık ekipleri yolcuya müdahalede bulundu. Ancak, yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

v_7160.jpg

"SAĞLIK EKİPLERİ 10-15 DAKİKA SONRA GELDİ"

Yaşlı kadının cenazesi savcının talimatıyla morga kaldırıldı. Bazı yolcular ise sağlık ekiplerinin uçak indikten yaklaşık 10-15 dakika sonra geldiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem