Trabzon imkanlardan yararlanacak

Trabzon, yeni bir vizyonla yoğun bir hizmetle çok daha hızlı bir şekilde 2023'e hazırlanacaktır'' dedi. Bayraktar, kendisini yeni görevi dolayısıyla kutlayan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Hayrat, Kıyıcık, Köprübaşı, Ormanseven, Fındıklı, Atayurt, Arsin, Ayku

Trabzon imkanlardan yararlanacak

Trabzon, yeni bir vizyonla yoğun bir hizmetle çok daha hızlı bir şekilde 2023'e hazırlanacaktır'' dedi.

 Bayraktar, kendisini yeni görevi dolayısıyla kutlayan Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Hayrat, Kıyıcık, Köprübaşı, Ormanseven, Fındıklı, Atayurt, Arsin, Aykut, Çaykara, Karaçam, Ataköy, Dernekpazarı, Beşköy, Taşkıran, Uzungöl, Pelitli, Akçaköy, Akçakale, Akyazı ve Gürbulak belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri, Of Müftüsü, AK Parti Of, Hayrat, Köprübaşı ve Sürmene ilçe teşkilat yönetici, üyeleri ve bazı vatandaşları kabul etti.

 Hemşehrilerine kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Bayraktar, ''Ben hem Trabzon milletvekili, hem de tüm Türkiye'nin bakanıyım. Ülkemiz büyük bir kalkınma hamlesi içinde. Bu dönem ustalık dönemi, hepimize ciddi görevler, ciddi sorumluluklar düşüyor. Türkiye'nin şehirleşmesi, marka şehirlerin kurulması için her türlü gayreti göstereceğiz. Türkiye'nin 2023 vizyonunda Trabzonumuz da marka kent olarak bölgedeki yerini alacaktır'' dedi.

Bayraktar, Trabzon'un büyükşehir statüsüne kavuşturulması konusunda kendisine yöneltilen bir soru üzerine şunları söyledi:

 ''Büyükşehir ile belediye hudutları genişleyecek, imkanlar daha da artacaktır. Trabzon Belediyesine gelen pay oranı yükselecek. Bu da gelişim ve büyümeye katkı sağlayacaktır. Yeni dönemde Trabzon'u daha da yukarılara taşımanın mücadelesi içerisinde olunacak. Birçok belediye nasıl büyükşehir statüsünde olmanın avantajını yaşıyorsa, Trabzon da bu imkanlardan yararlanacak. Trabzon, yeni bir vizyonla yoğun bir hizmetle çok daha hızlı bir şekilde 2023'e hazırlanacaktır.''

 Trabzon'u marka kent yapacaklarını vurgulayan Bayraktar, ''Tarihiyle, kültürel varlıklarıyla, doğal güzellikleriyle Trabzon'u bölgenin ve dünyanın tanınan marka şehri haline getireceğiz. Markalaşmak bir şehir için çok önemlidir. Marka şehirle dışarıdan doğrudan yatırım ve daha fazla harcama yapan ziyaretçi çekilmek istenir. Bunu başarabilmenin yolu şehirlerimiz için küresel rekabet avantajı kazandıracak stratejiler geliştirmekten geçiyor'' diye konuştu.

 Erdoğan Bayraktar, Trabzon'dan ve Of ilçesinden kendisini ziyarete gelenlere teşekkür ederek, ''Çok çalışmamız lazım. Ülkemizin bizim çalışmamıza ihtiyacı var. Yeni dönem bu açıdan daha bir önem kazanıyor. İnşallah başta Trabzon ilimiz olmak üzere, siyasilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, halkımızla el ele vererek, büyük hizmetlere imza atacağız'' dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler