"Trabzon için fark yaratacağız"

Ak Parti millet vekili aday adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu haber merkezimize ziyaret gerçekleştirdi.Av. Ayşe Sula Köseoğlu gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada ; “Öncelikle çıkış noktamız Trabzon’a hizmet etmektir. Sahaya indik. İlk gün , ilk başvu

"Trabzon için fark yaratacağız"

Ak Parti millet vekili aday adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu haber merkezimize ziyaret gerçekleştirdi.

Av. Ayşe Sula Köseoğlu gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada ; “Öncelikle çıkış noktamız Trabzon’a hizmet etmektir. Sahaya indik. İlk gün , ilk başvuruyu ben yaptım. Trabzon için yola çıktık bu nedenle Trabzon’un her kesimi bizim için çok önemli.  Şuan 47 kadın vekilimiz var. Bu sayının 80’e çıkması için çalışmalarımız sürüyor.

Karadeniz kadının tuttuğunu koparan , güçlü bir imajı var. O yüzden bir kadın temsilcinin iyi olacağını düşünüyorum. Ben bu nedenle talibim. Ak partinin çok güzel aday adayları var.

Bu dönem güçlü bir temsile ihtiyaç var. Zorlukları aşabilecek bir aday profilinin olması lazım. Bizim işimiz sorun çözmek. Benim alışkın olduğum bir alan bu. Allah izin verirse ben Trabzon için fark yaratmak istiyorum. Bu sorumluluğu , gücü ben kendimde görüyorum ve hissediyorum. Trabzon için farklı hayallerim var ve fark yaratacağıma inanıyorum. Farklıyız , farkı denemenizi ve desteklemenizi isteriz. İnşallah Allah hayırlısını nasip eder” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem