Trabzon için basın çok önemli

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Revi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Gecesini gündüzüne katarak kutsal bir görevi icra eden gazeteciler, demokrasimizin mihenk taşların

Trabzon için basın çok önemli

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Revi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Gecesini gündüzüne katarak kutsal bir görevi icra eden gazeteciler, demokrasimizin mihenk taşlarından bir tanesidir. Cefakar basın mensupları objektif ve dürüst bir şekilde toplumu bilinçlendirirken vatandaşlarımızın ve bizlerin sesi olmaktadır. Başta Trabzon olmak üzere Türkiye’nin büyümesi ve kalkınması için destek olan medya kuruluşlarına ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyorum.”

TRABZON İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Trabzon basının her yönüyle güçlü olduğunu belirten Başkan Revi, “Trabzon’daki yerel medya kuruluşları ve ulusal medya kuruluşlarının temsilcilikleri, geçmişten bugüne şehrimiz için ne derece önemli olduğunu birçok kez göstermiştir. Hem kurumsal hem de bireysel anlamda Trabzon basının ne derece donanımlı ve birikim sahibi olduğu da bizlerin ve kamuoyunun bilgisindedir. Maddi ve manevi fedakarlıklarda bulunan Trabzon’daki ve Türkiye’deki gazetecilere bir kez daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.  

MESLEK BÜYÜKLERİNİ RAHMETLE ANIYORUM

Geçtiğimiz yılda Trabzon basınının çok önemli değerlerini de kaybettiğini hatırlatan Başkan Revi, “Trabzon’da yerel ve ulusal anlamda basın camiasına ve şehrimize hizmet etmiş olan Suavi Kaptan, Refik Karaağaçlı, Cihat Yenidoğan ve Ahmet Kayacık’ı 2014 yılı içerisinde kaybetmenin de üzüntüsünü hep birlikte yaşadık. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle aramızdan ayrılan Trabzon basın camiasının meslek büyüklerini de saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum. Ulusal ve yerel anlamda ‘Çalışan Gazetecilerin’ gününü tebrik ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler