Trabzon heyetinden ‘şaşırtan’ istek…

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı- İstanbul’da Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı kasamında “Yerel karar alma süreçlerine vatandaş katılımı çalışmaları uluslararası sonuç ve sürdürülebilirlik konferansı” düzenlendi. Konferansa Trabzon’dan

Trabzon heyetinden ‘şaşırtan’ istek…

Haber61/Haber Servisi Levent Ustabaşı- İstanbul’da Türk-İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı Programı kasamında “Yerel karar alma süreçlerine vatandaş katılımı çalışmaları uluslararası sonuç ve sürdürülebilirlik konferansı” düzenlendi.

Konferansa Trabzon’dan Trabzon Kent Konseyi Başkanı Mustafa Yaylalı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Trabzon Kent Konseyi Sekreteri Ali Ayvazoğlu katıldı.

Burada konuşmacıları dinleyen davetliler daha sonra Eskişehir hattında bulunan yüksek hızlı trene bindiler. Mustafa Akkaya trenden fotoğraf paylaşımı yaparak, ”Yüksek Hızlı Treni (YHT) test ettik ve onayladık. En kısa zaman içerisinde Trabzon'a da gelmesi için daha çok gayret göstermeliyiz” mesajını not düştü.

12233117_1056100154484464_929207712_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler