Trabzon havalimanında kırmızı alarm

Trabzon Havalimanında İl Emniyet Müdürlüğü önlemlerini artırdı

Trabzon havalimanında kırmızı alarm
Haber61 – Haber Servisi – İstanbul Atatürk Havalimanında dün gerçekleştirilen terör saldırısında 41 kişi hayatını kaybetti. Bu saldırının ardından tüm yurtta bulunan havalimanlarında önlemler alınarak giriş ve çıkışlarda aramalar artırıldı.

Haber61.net haber merkezinin edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Trabzon Havalimanı girişi ve çıkışında yoğun önlem aldı. Bu önlemlerde Özel Güvenlik görevlileri dışında, Özel Harekat, İstihbaratçılar ve Terörle Mücadele Polisleri yolcu olarak gelenlerde dahil tüm valizlerini arıyor.

Arama noktaları oluşturulan yerlerde yoğunluğa göre; yapılan uygulamalarda şüpheli gözüken kişilerinde Genel Bilgi Tarama sisteminden geçirildikten sonra uçuşlarına izin verildiği öğrenildi. Öte yandan, polis ekipleri; kent genelinde de önlemleri artırdığı dikkatlerden kaçmadı.
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler