Trabzon EMO'dan Büyükşehir'e ziyaret

Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinden Trabzon büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Trabzon Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Karal ve beraberindeki yöneti

Trabzon EMO'dan Büyükşehir'e ziyaret

Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesinden Trabzon büyükşehir Belediyesi'ne ziyaret.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Trabzon Şube Başkanı Prof. Dr. Hasan Karal ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
 
EMO Trabzon Şube Başkanı Karal, Odalarının yapısı ve çalışmaları hakkında Başkan Gümrükçüoğlu’nu bilgilendirirken Trabzon Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını ilgi ile takip ettiklerini kaydetti.
 
Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında EMO Trabzon Şubesi Yönetim Kurulunu bilgilendiren Başkan Gümrükçüoğlu ise, gerçekleştirdikleri çalışmalarla Trabzon’u ismine yakışır bir hale getirmekte olduklarını ifade ederken, “Bir yandan kentsel dönüşümler, bir yandan altyapı ve üst yapı çalışmaları, büyük projeler, yol çalışmaları ve belediyeciliğin gerekliliği olan diğer çalışmalarımız süratle devam ediyor” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler