Trabzon'da işgüzar trafik polisi çileden çıkardı

Trabzon'da sürücüsü içinde aracı çektirmek isteyen polis memuru araç sürücüsünü isyan ettirdi.

Trabzon'da işgüzar trafik polisi çileden çıkardı

Trabzon'da içinde otururken aracını çektirmek isteyen trafik polisi Of eski Belediye Başkanı Murat Saral'ı çileden çıkardı. 

Of eski Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi danışmanlarından Murat Saral, dün iftar saati öncesinde bir işi için geldiği Kahramanmaraş Caddesi Hızırbey Mahallesi’nde bir işyerinin önüne aracını park etti. Bir süre aracın içinde oturan Saral, aracının yanına gelen trafik polisi Savaş Gürbüz'ün tavırları ile bir anda ne yapacağını şaşırdı. Polis memurun arka plakasının takılı olmadığını söylemesi üzerine plakasının yere düştüğünü ancak fırsat bulup da taktıramadığını söyleyen Saral'a polis memuru Gürbüz, aracını çektireceğini ve bağlayacağını söyledi.Aracın bulunduğu yere çekici çağıran ve Saral aracın içerisindeyken çekici ile otoparka çektirmek isteyen Gürbüz'ün tavırları üzerine Saral "Cezası neyse yaz, ödeyeyim. Ben aracın içende otururken aracı niye çektireceksin, niye bağlayacaksın?" diyerek tepki gösterdi.

Saral, aracından çıkarak aracının arka bagajındaki plakasını gösterirken, polis memuru Gürbüz'ün tavırları üzerine sinir krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşların ve diğer polislerin olaya müdahale etmesi ve çekicinin bölgeden uzaklaşması sonrasında Saral'ın polisten şikayetçi olduğu öğrenildi.
 


 

 

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem