Trabzon'da bu yollara dikkat

Karayolları Trabzon'daki iki bölgeye dikkat çekti.

Trabzon'da bu yollara dikkat

Karayolları tarafından yayınlanan bültende Trabzon'da iki bölgeye dikkat çekildi.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleşiyor. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Körfez Kavşağı-Gümüşova Kavşağı 73-181. kilometrelerindeki üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle 21 Ekim'e kadar Hendek-Akyazı istikametinde otoyol tamamen trafiğe kapatılacak. Ulaşım Hendek Kavşağından D-100 Devlet yoluna yönlendirilecek ve Akyazı gişelerden tekrar otoyola katılım sağlanacak. Çalışmalar esnasında 20.00-08.00 saatlerinde otoyol trafiğe kapalı olacak.

Tunceli-Pülümür yolunun 0-90. kilometrelerinde 06.00-21.00 saatlerinde küçük araçlara yol açık olup, büyük araçlara kapalı olacak. 21.00-06.00 saatlerinde ise yol tüm araçlara kapatılacak.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 52-53. kilometrelerinde Trabzonşehir geçişi Faroz mevkisi bakım onarım çalışması nedeniyle 23 Eylül'e kadar 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım, Beşirli-Trabzon yününde tek şeritten kontrollü sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem