Trabzon Çömlekçi'de son durum!

Yıkımların da yapıldığı proje kapsamında 8 mülk sahibi ile anlaşmaya varılırken, 850 binanın yıkılacağı Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde proje çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yapımı deva

Trabzon Çömlekçi'de son durum!

Yıkımların da yapıldığı proje kapsamında 8 mülk sahibi ile anlaşmaya varılırken, 850 binanın yıkılacağı Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde proje çalışmalarının ise devam ettiği kaydedildi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yapımı devam eden Zağnos, Tabakhane ve Ayasofya kentsel dönüşüm projeleri ile kamulaştırma ve yıkım çalışmalarına başlanan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri’nin tamamlanması ile Trabzon’un çehresinin değişeceğini söyledi. Gümrükçüoğlu “Çömlekçi Mahallemiz kentsel dönüşümünü başlatabilmek bir büyük destandı. Yerel seçimler öncesi açıkladığımız büyük projelerden biri olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlara başladık. Bu proje tamamlandığında Çömlekçi Trabzon’un en önemli yerlerinden biri olacak. Bu işin mimarlarından olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler