"Trabzon bütün özelliğini kaybeder!"

Trabzon'da Lojistik Merkez kurulması için projeye iki yıl öncülük yapan ve bu çerçevede 3 ayrı ülkede incelemelerde bulunan Trabzon eski Valisi Dr. Recep Kızılcık, lojistiğin Trabzon için olmazsa olmaz olduğunu tekrarladı. Kızılcık, Trabzon’un tarihi misy

"Trabzon bütün özelliğini kaybeder!"

Trabzon'da Lojistik Merkez kurulması için projeye iki yıl öncülük yapan ve bu çerçevede 3 ayrı ülkede incelemelerde bulunan Trabzon eski Valisi Dr. Recep Kızılcık, lojistiğin Trabzon için olmazsa olmaz olduğunu tekrarladı. Kızılcık, Trabzon’un tarihi misyonunun lojistikle taçlanacağını, ekonomik kalkınmasının bununla şahlanacağını belirterek, “Merkez Trabzon’dan kaydırılırsa şehir başta lider olma özelliği olmak üzere tüm artı değerlerini yitirir. Bu proje bu kadar önemlidir” dedi.

TRABZON’UN bir önceki Valisi Dr. Recep Kızılcık, şehrin ekonomik gündeminde yer alan lojistik merkez değişikliği tartışmalarına tarihi bir uyarı ile açıklık getirdi. Görevdeyken Trabzon’a lojistik merkez kurulması için çok çaba sarf eden, Arap turizminin şehre getireceği katkıları çok önceden sezinleyerek bu konuda projeler üreten, ısrarcı takipçiği ile Arap turizmini bölgede adeta patlatan Kızılcık’ın lojistik merkez ile ilgili uyarısı da dikkate değer bir uyarı olarak kayda geçecek gibi. Kızılcık, Trabzon’un önüne gelen tarihi fırsatlardan biri olan lojistik merkezin yer değişikliği ile çok şey kaybedebileceğine dikkat çekti. Kızılcık, “Lojistik merkez dünyada değişen yeni trendin Trabzon’a sunacağı en büyük fırsattır” dedi.

Kızılcık, lojistik merkezin Trabzon sınırlarından başka bir yana kaydırılmasının şehir için kayıp olacağını belirterek, “Aksi halde Trabzon tarihten gelen bütün özelliklerini kaybeder, yitirir. Ekonomik olarak kaybeder” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem