Trabzon bu habere dikkat

Son Dönemlerde Türkiye’yi etkisi altına alan terör olayları devam ederken doğu illeri dışında eli kanlı terör örgüt PKK, toplumsal kaos planını devreye koydu. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; PKK, milli hassasiyeti yüksek olan kentlerde provakatif ey

Trabzon bu habere dikkat

Son Dönemlerde Türkiye’yi etkisi altına alan terör olayları devam ederken doğu illeri dışında eli kanlı terör örgüt PKK, toplumsal kaos planını devreye koydu.

Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; PKK, milli hassasiyeti yüksek olan kentlerde provakatif eylemler yaparak şehirlerde yaşayan halkları galeyana getirmeyi planlıyor. Bu eylemlerin Türkiye genelinde şehirlerarası taşımacılık yapan otobüs firmalarına yapılan saldırılar ile başladığı öğrenildi.

Trabzon’da bugün meydana gelen ve Sosyal medyadan örgütlenen vatandaşların doğu kökenli iki vatandaşa terörist muamelesi yapması ve linç girişiminde bulunmasının da bu tür eylemler arasında yer aldığı ifade edildi. Şehirlerarası otobüs terminalinde meydana gelen olay Trabzon’un sağduyusu sayesinde büyümeden yatıştırıldı.

Terör Uzmanları, sosyal medyadan yapılan ve terörist olduğu iddia edilen mesajlara itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi. Yine uzamanlar bu tür provokatif eylemlerin amacı PKK’ya hizmet ettiğinin unutulmaması gerektiğini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem