Trabzon Beşikdüzü arasında yol çalışması

Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.   Karayolları Genel Müdürlüğü günlük yol durumu bültenine göre, Tarsuz-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Düziçi K

Trabzon Beşikdüzü arasında yol çalışması
Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
 
Karayolları Genel Müdürlüğü günlük yol durumu bültenine göre, Tarsuz-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Düziçi Kavşağı-Bahçe Kavşağı arasında bulunan Taşoluk Tüneli'nde kontrol sistemlerinin yenilenmesi çalışmaları nedeniyle her iki yönde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.
 
Beşikdüzü-Trabzon yolunun 23-25. kilometreleri arasında yapılacak orta refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 08.00-16.00 saatlerinde Trabzon-Beşikdüzü istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.
 
Kaş-Demre-Finike yolunun Finike Şehir Geçişinde Acısu Köprüsü yapım (yenileme) çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler