Trabzon Belediyesi'nde müdüre yer tehdidi

Trabzon'da kendisine semt pazarından yer vermeyen Trabzon Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak görev yapan 51 yaşındaki E.U.'yı makamında "Oğlunu öldürmekle" tehdit eden seyyar satıcı Ö. P. (31) yargılandığı mahkeme tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırıld

Trabzon Belediyesi'nde müdüre yer tehdidi
Trabzon'da kendisine semt pazarından yer vermeyen Trabzon Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak görev yapan 51 yaşındaki E.U.'yı makamında "Oğlunu öldürmekle" tehdit eden seyyar satıcı Ö. P. (31) yargılandığı mahkeme tarafından 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
MAHKEME AFFETMEDİ
 
Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi görülen davanın kara duruşmasında görevli kamu görevlisi görevi başında "Tehdit ve Hakaret" ettiği iddiasıyla hakim karşısına çıkan seyyar satıcı Ö. P, ve Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlerinden E. U. hazır bulunarak seyyar satıcıdan şikayetçi olduğunu belirtti.
 
6 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
 
Mahkeme Başkanı seyyar satıcı Ö. P.’nin yüzüne karşı kararı okuyarak 09.08.2012 tarihinde seyyar satıcı olarak kendisine yer gösterilmediği için zabıta Müdürü E. U.'nun makamına gelerek "Sen benim başımın belasımısın. Seni de öldürürüm. Kendimi de. Üzerine bir şarjör mermi boşaltırım. 22 yaşında bir oğlun varmış. Bana yer vermezsen onu öldürürüm" diye tehdit ettiği gerekçesiyle TCK'nın 106/1 maddesi gereği 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme başkanı cezada her hangi bir indirime gitmeyerek cezanın denetimli serbestlik yasası kapsamında bir kamu kuruluşunda çalışarak cezasını çekmesine hüküm etti.
 
ÜZĞÜNÜM, UZLAŞMAK İSTİYORUM
 
Zabıta müdürü U'nun seyyar satıcılık yapması için kendisine yer vermediği ve 22 yaşındaki oğlunu öldürmekle tehdit ettiği iddiasıyla yargılanan Ö. P, yaptığı son savunmasında ise,"Zabıta müdürünün yanına yer almak için defalarca gittim. Kendisinden seyyar satıcılık yapmam için yer istedim. Yer vereceğini bana söz verdi. Sonra da vazgeçti. Hakaret ve tehdit etmedim. Uzlaşmak istiyorum" dedi.
 
Haber: Şükrü Üçüncü / Haber61.net
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem