Trabzon aracı turistle çekti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un en büyük sorunları arasında bulunan sıkıntı şüphesiz otopark sorunu. Kent merkezinde otoparkların yetersiz olması nedeni ile merkezde araba izdihamı yaşanıyor. Buna birde Türkiye’ye yakın ülkeler deki uzun tatiller ned

Trabzon aracı turistle çekti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un en büyük sorunları arasında bulunan sıkıntı şüphesiz otopark sorunu. Kent merkezinde otoparkların yetersiz olması nedeni ile merkezde araba izdihamı yaşanıyor. Buna birde Türkiye’ye yakın ülkeler deki uzun tatiller nedeni ile Trabzon’a gelen turistlerde eklenince kent merkezinde araba sayısı iyice artıyor.

Sınır komşumuz İran’da Nevruz tatili her yıl 15 gün kutlanıyor. İran halkı bu tatili çevre ülkelerde değerlendirirken Büyük çoğunluğu yeşil ile mavinin birleştiği yerleri seçiyor. Bu nedenle bölgemizde İranlılar tarafından tercih ediliyor. Uzmanlara göre bu hafta Trabzon’a 10 bine yakın İranlı turist gelecek.

Haber Muhabirimiz Şükrü Üçüncü çektiği bir fotoğrafta Trabzon’a gelen turistlerin çilesini ortaya koyuyor. Aracı ile Trabzon’a gelen İranlı turist bir süre sonra aracının başına geldiğinde yanlış yere park ettiği gerekçesi ile bir çekicinin üzerinde olduğunu fark ediyor. Turist aracın peşinden koşarak durumu aktarıyor.

Yetkililer Turiste arabaya binmeyi söylüyor. İranlı turisti çekicinin üzerine koydukları aracın içerisine bindiriyor ve yola devam ediyorlar. 66 A 876 – 10 plakalı aracı emniyet otoparkına giderken İranlı turist aracın üzerinden Trabzon’u izliyor. Tabiri yerinde ise; Trabzon turizm çekicinin üzerinde yavaş yavaş taşınıyor.

iran-trabzon.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem